maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kesäkivaa

Pikkuveljen häitä vietettiin toissaviikonloppuna, mukavat perinteiset Suomalaiset kesähäät. Tässä kuva pikkusiskon mekosta:

Viimeviikonloppu oli ihanan helteinen, kävimme lauantaina Korkeasaaressa. Otto oli yllättävän innoissain elukoista ja höpötti koko ajan. Varsinkin aktiivisella tuulella ollut karhu herätti kiinnostusta. Minä poltin reissulla niskani ja olkapääni (kuuluu kesään, eihän sitä muuten rusketu), vaikka oli aurinkorasvaakin... mutta vain mukana kassissa. Illalla löysimme Otolta masusta punkin. Hirveä hoppu apteekkiin ostamaan punkkipihtejä ja se siitä. Ei tullut punaista rinkulaa.

Sunnuntaina teimme pitkän kävelyreissun Matinkylästä Kivenlahteen rantaraittia pitkin. Poltin käsivarteni, vaikka olin laittanut aurinkorasvaa... mutta vain jo palaneisiin olkapäihin.
Näillänäkymin saatamme päästä aloittelemaan remonttia asunnossamme heinäkuun alussa. Vuokralainen ei ole vielä ilmoittanut tarkkaa päivää mutta sellaista hän lupaili. Mikko kävi katsastamassa asunnon kesäasussaan. Nurmikko on kuulemma erinomaisessa kunnossa ja pihalla kasvaa kaksi punakukkaista koristeomenapuuta, ihanaa.

Ei kommentteja: